Solo

Mede vanwege de situatie die door corona is ontstaan ben ik aan de slag gegaan om solo-programma’s te maken. Met zowel eigen bewerkingen van wat lichtere klassieke muziek, als met het solorepertoire van o.a. Bach, Telemann en Biber.

Viool alleen

-Licht klassieke werken (allen bewerkt door mijzelf voor viool-solo) van o.a. Schumann, Händel, Beethoven, Strauss en Brahms afgewisseld met bestaande stukken van o.a. Bach en Telemann. Er is variatie mogelijk.

-Solo repertoire van Bach, Telemann, Albeniz, de Beriot. Exacte programma in overleg.

In overleg kunnen deze programma’s als één uur aan een stuk worden uitgevoerd of bijvoorbeeld in meerdere kortere blokken (2x 30 minuten of 3x 20 minuten) op verschillende plekken in het gebouw.

Viool en Zang

Een programma in ontwikkeling. Ik ben momenteel bezig om mij ook als zangeres te ontwikkelen. Mijn doel is om met mijn viool én mijn stem een nog afwisselender programma te kunnen brengen. Momenteel mag er in veel zorginstellingen nog niet gezongen worden, en met een mondkapje gaat dit ook lastiger. Mocht de situatie vanaf het voorjaar beter worden ben ik ook voor dit programma te boeken.

Werken van o.a. Bizet, Bellini, Caccini, Offenbach en wat lichter repertoire, in afwisseling met werken voor viool-solo.

Neem bij interesse contact met me op om de mogeklijheden te bespreken:

qvanhoek @ gmail.com of 06- 25006696